• Lars van der Wal

Tell Your #GymStory

Bijgewerkt: feb 3

Herken je dat? Van die vrienden die trainen voor een marathon (of een iets minder lange race) en overleggen wat ze hebben gelopen de afgelopen tijd. Je hebt tijdens zo'n gesprek vast wel een keer de apps Strava of Runkeeper langs horen komen. Heel simpel en ook heel leuk: gewoon terugkijken hoe ver en hoe hard je hebt gelopen. Want ja, uiteindelijk is het toch wel leuk om even te vergelijken :).


Maar daar kan jij helemaal niks mee. Waarom zou je gaan hardlopen als je ook in de gym kan gaan trainen? Het is niet echt een battle maar zelfs fitnessen en hardlopen worden vergeleken. De ene zweert bij het hangen in de gewichten, de ander zwoegt liever op de weg. Van beide wordt je fit, maar is er één beter?


Er is wel een verschil, want wanneer jij met vrienden jullie workout gaat bespreken moet je elkaar geloven op je blauwe ogen. Of je moet samen naar de gym gaan. Persoonlijk vind ik samen gymmen leuker én je doet net dat stapje extra wanneer je samen fitnesst (want je wilt niet af gaan in het bijzijn van je maten), maar dat kan niet altijd. En toch is het wel echt leuk om jouw workout te delen. En terug te kijken.Wanneer ik die vrienden trots hoor vertellen over hun voortgang met het hardlopen dan denk ik: dit wil ik ook. Het is duidelijk dat zij zich goed voelen bij het vertellen en delen van hun hardloopprestaties. En laten we eerlijk zijn, als zij voor het eerst meer dan 20 kilometer hebben gelopen, dan snap ik die trots ook. Mij niet gezien hoor. Maar in de sportschool is het net zo knap wanneer je voor het eerst 100 kilo hebt gedrukt. En dat mag ook worden gedeeld! En daar zijn wij het bij Gymstory helemaal mee eens, daarom zijn wij druk bezig om dit mogelijk te maken voor in de gym. Heb je interesse of ben je fan van ons idee. Deel dan onze insta (@gymstorynl), fb (gymstorynl) of linkedin zo veel mogelijk, want samen maken wij dit realiteit!


#gymstory #gymstorynl #workout #workouttracker #workoutapp #gym #gymapp #gymlife #fitness #fitnesstracker #fitnessapp #sharegymstory

0 keer bekeken

Volg ons op social media:

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Gray Youtube Icoon
  • Gray Twitter Icon
  • Gray LinkedIn Icon

Of meld je aan om in contact te komen:

Visie

Fitness is de ideale sport wanneer het (nog) leuker en beter behaalbaar is voor iedereen.

Producten

Personal coach

Digitale sportschool

Menu

Home

Contact

GymStory B.V.

hello@gymstory.nl

Amsterdam

+31-6-42935450

 2020 © All rights reserved