• Lars van der Wal

De Gym, Een Zeer Sociale Plek

Ik weet niet of ik de enige ben, maar in mijn sportschool sta ik wel eens met genoegdoening te kijken naar 'de stamgasten': de mannen en vrouwen die iedereen kennen, die bij binnenkomst altijd een rondje doen en die altijd goedlachs zijn. Volgens mij is dit gewoon hun kroeg?


Elke sportschool heeft volgens mij wel een paar van dit soort fitnessers rondlopen. Wanneer ze binnenkomen zie je iedereen al opkijken en ze komen overal even gedag zeggen. Tussen hun eigen oefeningen door komen ze langs voor een praatje over je vakantie of over je baan. Ze zijn altijd goed op de hoogte van je leven en helpen je graag bij je fitness voortgang. Soms komen ze tips geven voor je workout of met een nieuwe oefening die je écht moet gaan doen. Ze weten alles van fitness en zijn meestal heel erg fit.Fitnessen kunnen deze mannen en vrouwen wel. Helaas hebben zij vaak hun vaste tijd waarop ze hun workout doen. Daarom is het altijd maar de vraag of ik ze tegenkom want ik kan niet altijd op dezelfde tijd naar de gym, dat ligt een beetje aan mijn schema. Wanneer ze er zijn kijk ik wel eens naar hun oefeningen: welke ze doen, welk tempo en hoe ze de workout uitvoeren. Maar een echt goed idee van hun trainingsschema krijg ik natuurlijk niet. Ik zal ook niet zo snel vragen of zij hun workout voor mij kunnen uitschrijven. Het zou top zijn als ik hun workout ergens zou kunnen terugvinden want dan hoef ik er niet per se aanwezig te zijn wanneer zij zijn fitnessen.


Een oplossing zou een platform zijn waarop zij hun fitness oefeningen zouden kunnen delen! Maar dit platform kan veel breder zijn, eigenlijk zijn deze mannen en vrouwen ook soort van maten van in de sportschool. Het zou mooi zijn als dat platform ook een social aspect zou krijgen: een social media voor de gym. Dan is het niet alleen mogelijk om op de profiel van de stamgasten te kijken voor inspiratie van fitness oefeningen, maar ook berichten en likes achter te laten en oefeningen te vergelijken!Dit is precies wat wij bij Gymstory gaan doen! Wij creëren een online community voor de gym. Hierin kan jij jouw (kracht)oefeningen tracken, delen, liken, vergelijken; noem het maar op. Tevens zal het mogelijk zijn om foto's van jouw workout en voortgang te delen. Verder kan jij ook jouw trainingsschema delen en die van andere downloaden zodat jij hun schema kan aanhouden. Wij doen ons uiterste best om dit concept zo snel mogelijk online te krijgen, maar tot dat moment: deel onze website, fb, insta en LinkedIn met zo veel mogelijk mensen want hoe meer aandacht wij krijgen des te sneller zal het gaan. En dan kan jij binnenkort deze social media gebruiken ;)

0 keer bekeken

Volg ons op social media:

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Gray Youtube Icoon
  • Gray Twitter Icon
  • Gray LinkedIn Icon

Of meld je aan om in contact te komen:

Visie

Fitness is de ideale sport wanneer het (nog) leuker en beter behaalbaar is voor iedereen.

Producten

Personal coach

Digitale sportschool

Menu

Home

Contact

GymStory B.V.

hello@gymstory.nl

Amsterdam

+31-6-42935450

 2020 © All rights reserved