• Lars van der Wal

Alles kan je bijhouden met je telefoon, maar waarom je krachtoefeningen in de sportschool niet?


Ik ben gedurende de dag helemaal niet zo veel bezig met mijn telefoon, maar ik ben wel een groot fan van technologie. Het is heerlijk hoe technologie zaken uit handen neemt en zelfs normale dingen leuker maakt.


Ik noem maar even ski en hardloop apps. Deze apps tracken wat ik heb gedaan: de afstand die ik heb afgelegd, waar ik ben geweest en hoe snel ik ben gegaan. Het is een heerlijk moment als ik weer mijn eigen tijd heb verbeterd of nog verder ben geweest en dat zwart op wit in een overzicht op mijn app terug kan zien. Het is zelfs zo erg dat ik gefrustreerd word wanneer ik vergeten ben om de app aan te zetten: dan voelt het net alsof ik helemaal niet ben gaan hardlopen of skiën.Maar als het buiten kan, waarom kan het dan niet in de sportschool? Een paar jaar geleden vroeg ik mij dit af. Het zou toch fijn zijn als ik kan kijken naar mijn krachtoefeningen van vorige week en op basis daarvan de oefeningen en gewichten voor deze week kan bepalen. Ik zag fitnessers om mij heen hun workout in boekjes schrijven maar dat leek mij helemaal niks. Dus ik downloadde wat apps om te kijken of dat wat voor mij was. Maar elke keer zelf die oefeningen opzoeken en afvinken: ik weet de helft van de tijd niet eens hoe mijn oefeningen heten. Nee dat ging hem ook niet worden.


Nee er was meer nodig, dus ik ging een beetje brainstormen. En nu bijna drie jaar later is dat oorspronkelijke idee uitgegroeid tot een werkend prototype en een plan. Welkom bij Gymstory, de startup die de sportschool digitaal - en dus nog leuker - gaat maken.


#GymstoryNL #gymsocialmedia #workoutapp #gymapp #krachtoefeningen #tracken

0 keer bekeken

Volg ons op social media:

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Gray Youtube Icoon
  • Gray Twitter Icon
  • Gray LinkedIn Icon

Of meld je aan om in contact te komen:

Visie

Fitness is de ideale sport wanneer het (nog) leuker en beter behaalbaar is voor iedereen.

Producten

Personal coach

Digitale sportschool

Menu

Home

Contact

GymStory B.V.

hello@gymstory.nl

Amsterdam

+31-6-42935450

 2020 © All rights reserved